Sayang jom masuk bilik

Dec 20, 2020 · “Takdelah privasi atau rahsia apa pun dalam bilik studi saya tu, saya suka baca buku sorang-sorang kat situ sambil telefon atau berbalas mesej dengan rakan-rakan, and few things lagila, nak tahu jom pergi sana, tak mengapa, bawalah sekali krew Malaysia Gazette kalau nak snap foto atau nak record,” kata Najib. Jika bulan Mei menjadi bulan bagi menghargai semua ibu-ibu di negara kita, Indonesia pula memilih tanggal 22 Disember untuk meraikan golongan wanita yang bergelar ibu. Penyanyi dan pelakon popular Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) salam sejahtera semua.. hye guys.. and salam perkenalan.. pada yang baru nak kenal2 siapa aku ini.. post aku yang lepas tentang hati aku terluka.. ni sambungan post itu.. aku sendiri keliru adakah dia cintakan aku atau tak.. biarpun melalui zahir airmata aku dah kering untuk semua ini tapi hanya dalam hati tidak pernah kering untuk menangis.. hanya Tuhan sahaja yang tahu .. aku dah syak dari ... * hat ny pulakk , nma dy NURUL FATIN BT AHMAD NAZARI . saia sayang dy jugak . kalau k0rang nk tau ny la kawan saia satu-satu nya dalam bilik tue y rajin . selalunya saia gn dy jea y kemas dalam bilik tue . hehe .

Shopsmith lathe drive center

Klik Utk Tengok Review & Harga Bilik Dayang Bay Terkini @ JomJalan. Jimat dengan tiket diskaun. Atau dptkn promo online termurah & terkini bagi tempat ini untuk 2020 (jika promosi tersedia).

Nov 15, 2013 · tatacara /prosedur pengemasan bilik bagi bilik occupied drity 1. periksa bilik berstatus od. 2. lihat di pintu hadapan jika ada gantung’ do not disturb” ( jangan masuk bilik tetamu tersebut ) 3. ketuk pintu sebanyak 3kali dan menyebut ‘housekeeping’. 4. jika tetamu ada, tanya tetamu sekiranya mahu membersih kan bilik atau tidak 5. Fully Furnished Teres 2 tingkat corner lot - 4 bilik tidur 3 bilik air. Masterbedroom : 1 katil Queen + 1 Single, Aircond, Waterheater Bilik 2 & 3 : 1 katil Queen , AirCond Bilik Bawah : 2 katil Single, Aircond, Waterheater. Ruang tamu : Sofa, TV LCD 37 inci dengan Astro Beyond , meja makan Dapur : peti sejuk, kettle, pinggan mangkuk, Periuk Nasi elektrik, mesen basuh automatik. Hanya makanan ...

Sengaja saya tak bagi suami masuk menemani saya. Dia yg dah selesai suntikan ke-3 minggu lepas, dah nampak ok now. Saya suruh dia tunggu diluar aje. Kalau last week dia yg teruk, kali ini saya pulak. Memang penangan suntikan ke-3 paling power. Dlm 3 hari nak jalan pun sakit, nak baring sakit, nak drive kereta sakit. Hmm… sabar je la.

Jun 02, 2020 · SEMAKAN STATUS RAYUAN PERMOHONAN BKSS APA ITU BKSS? Ia adalah satu pendekatan bantuan untuk jangka pendek yang berfokuskan kumpulan berpendapatan rendah (B40) dengan jumlah pendapatan isi rumah adalah kurang RM 4,000 sebulan.Manakala kumpulan bujang yang berumur 40 tahun hingga 59 tahun / OKU berumur 18 tahun hingga 59 tahun dengan pendapatan kurang RM2,000 sebulan.
Mar 19, 2018 · As salam bersua kembali....si cilikku sayang sekarang sudah masuk bulan Julai beberapa hari lagi kita akan melangkah ke bulan Ogos... tinggal 3 bulan sahaja lagi si cilik kita yang berumur 6 tahun akan melangkah ke Tahun Satu...ada sekolah yang berprestij tinggi dan sekolah yang mempunyai permintaan ke tahun 1 yang ramai, sudah di panggil untuk ...
Seorang wanita merayu kepada pegawai pencegah maksiat untuk masuk semula ke dalam bilik tidur teman lelakinya bagi membolehkan dia memakai semula seluar dalam yang tidak sempat dipakainya sejurus selepas dia ditahan, pagi kelmarin.

Jan 29, 2011 · Kalau boleh dalam bilik jangan ada cermin terutamanya yang menghadap katil (depan atau sisi) atau berhadapan pintu masuk dan tingkap. Dikatakan kalau cermin hadap tingkap atau pintu masuk akan mengundang tenaga negatif. Kalau cermin hadap katil lak macam tak elok kot merefleksi apa yang ko tengah buat atas katil dalam cermin.

"Jemputlah masuk Aliya. Jangan malu-malu, abi tak ada. dia pergi ke surau solat Asar. Dahlah, jangan bersedih lagi, sesuatu yang berlaku pasti ada hikmatnya." kata Aisyah sambil menarik tangan Aliya menuju ke dalam sebuah bilik. "Ni bilik saya dengan Nur. Tapi, malam ni Nur tidur dengan ummi, jadi Aliya bolehlah tidur kat atas katil Nur."

Anak-anak dah masuk bilik, tinggal aku isteri dan Nor. Tulis kad terima kasih sudi terima abang yang tiada apa-apa. "Sayang. ending, sad, happy. 223k Likes, 2,106 Comments - Ebit Lew (@ebitlew) on Instagram: “Jom lap air mata. Orang single kan. ” Akid benamkan bibirnya pada bibir Amanda. "Sayang jom balik. Gimana kal Abang sedap ahh wattpad.
Ni adalah first time aku g kat sana dan cantik persekitaran c2. Samapi2 sana, aku ngan En.Arms dan Han masuk ke bilik air dan tempat wuduk. Si arms lak kata x per coz muka ko nampak cm melayu, so ko masuk jer. Tp, setau aku, aku leh masuk dgn syarat aku bersih masa masuk dalam dan x wat benda2 x patut kat dlm t. Mar 28, 2018 · ” abang nak masuk lubang mana-mana pun takpe, sayang tidak rasa sakit, ” kata Keyla padaku, saya mengangguk. saya cuba masuk kedalam lubang burit nya, ternyata memang besar lubangnya, tetapi kemutan masih power, Keyla merengek manja, sambil kepalanya menoleh kearahku, yanng pasti butuh ku rasa bagai dalam terowong yanng luas.

Hai sayang sayang semua.... Jom kita berkenalan dengan De Angsana H... otel Johor Bahru.... Wah bestnya.... Ada dewan untuk disewa... Nak buat seminar, kursus, majlis perkahwinan, pertunangan, majlis hari jadi. KERJASAMA DENGAN NFL BRIDAL & KATERING Beritahu shj bajet anda kami sedia memenuhi keperluan anda.
Itslearning hcps

Aug 05, 2010 · Ramesh.. so bile aku buat salah, leh gak die cover-cover tok aku..hak3 bila ingat balik, aku ni nakal gak time tue. ingat ag malu nya bile name kena panggil masuk bilik kaunseling sbb kawan2 bergaduh tapi still ag la maintain cool tapi dalam hati hanya Tuhan yang Mengerti..hak3
Bekerja secara kumpulan RUJUKAN : Tonggak Pendidikan UNESCO/ Artikel dariapada Laman Web Centre for Teaching Excellence (CTE) Pengurusan/Sistem Bilik Darjah 3.Pengurusan 1. Iklim dan pengajaran dan persekitaran bilik 2.Aspek komunikasi pembelajaran di darjah dalam bilik darjah dalam bilik darjah 1.

Jul 09, 2011 · Selama tiga minggu (yang lalu) terpaksa merempat/menumpang/tidur atas lantai macam hippopotamus bergelimpangan di bilik orang lain yang punyai belas kasihan, sementara tunggu bangunan baru siap. Orang lain yang punyai belas kasihan dalam konteks ini ialah junior saya Lyana.
How to fix logitech speakers no sound

Malam itu aku saja buat-buat malas melayan adik sepupu aku dan aku kata aku nak berehat di bilik supaya mereka cepat masuk tidur. Kira-kira jam 10:30 malam masing-masing sudah mula beransur-ansur masuk ke bilik tidur dan yang terakhirnya yang sulung tidur sebilik dengan aku di katil atas.

Malam yang berguruh.Hujan mula turun .Lebat hujan di luar rumah.Malam yang dinggin.Selepas makan malam,Victoria berbincang dengan Minho di ruang tamu.Manakala Sulli dan Krystal berada di dalam bilik. "Abang,sayang tak suka Sulli dengan Krystal...Diorang tu suka menyusahkan sayang."kata Victoria marah. Sep 20, 2016 · “Sayang, kamu ada di dalam?” Tanpa menunggu jawapan dariku, dia menolak pintu bilik dan berdiri melihatku. Aku hanya merenung bayangnya yang kemudian datang menghampiri katilku sebelum melabuhkan punggungnya. Aku tidak memberi apa-apa respon dan terus membuat kerja rumahku. Aku dapat melihat dia memerhati sekeliling bilikku.

"Takdelah privasi atau rahsia apa pun dalam bilik studi saya tu, saya suka baca buku sorang-sorang kat situ sambil telefon atau berbalas mesej dengan rakan-rakan, and few things lagila, nak tahu jom pergi sana, tak mengapa, bawalah sekali krew Malaysia Gazette kalau nak snap foto atau nak record," kata Najib.DI SAAT SAYA MEMASUKI BILIK 'R4HSIA' NAJIB . BANYAK kali juga saya bertemu Datuk Seri Najib, adakalanya sekadar chit chat dan bersarapan pagi di rumahnya di Pavillion, pekena mee goreng mamak bersama rakan-rakan di rumahnya di Langgak Duta, malah ke pejabatnya dekat Bukit Pantai, Bangsar. Namun salah satu perkara yang saya teringin nak masuk dan pergi adalah 'bilik rhsia' bekas Perdana ...

Kepalanya dan bahunya bergerak ke kiri kanan.. Semakin kuat cipapnya mengemut (isap) semakin bertalu-talu aku menyorong batangku keluar masuk, semakin kuat jeritan dan raungan Miss Lim. Kalau Rita dengan nada Indianya, Miss Lim pula dengan nada Cina. Perasaan sayang mula timbul. Aku tak mahu melihat Miss Lim meraung dan menjerit terlalu lama. Benton county tn warrants

OKay tadi tktahu kenapa rajin gila bgun bgun masuk bilik air cuci muka gosok gigi, tapi tak mandi -..- terus kau haa kemas katil apa yg patut, pasang lagu joget joget dulu, bila kakak masuk bilik buat buat kemas kan. hew normal lah! after dah selongkar bagai jadah tu, mula lah nk online. amek ipad senyap senyap online, kakak dtg terus sorok ... Rimworld expanded roofing

Aug 12, 2015 · 2 bilik air, astro+LCD tv, set dapur, set ruang tamu, extra 4biji bantal, toto, towel, kelengkapan solat dll.. PAKEJ A: RM150 (1 bilik aircond, 2 bilik kipas) PAKEJ B: RM160 (2 bilik aircond, 1 bilik kipas) PAKEJ C: RM170 (3 bilik aircond) lokasi bersebelahan kolej matrikulas i kedah, changlun.. Grants for agriculture projects in africa 2020

This morning, husband goreng ayam. Tapi I lari masuk bilik. Cannot stand the smell of ayam goreng. Officially, husband is the CHEF in our house. Breakfast, Lunch and Dinner. Lepas ni nak ajar dia masak Lemak Kuning Ikan Terubuk Masin. Hihi. Wish me luck. Oct 13, 2012 · Betul kata saudara. Jgn berimaginasi tinggi apabila ke CSR ni. Pengalaman sya pula, pernah ambil bilik suite tp sblm masuk bilik, pekerja resort kena sembur ridset dulu..haha. byk nyamuk!. Pastu bila order mkanan ke bilik, tiada pinggan/mangkuk di sediakan. dia beri plastik bungkus tu..lawak..lawak.. Peristiwa ni blaku 2 thn sudah.

Dec 27, 2020 · Ini merupakan kisah tentang seorang perogol bersiri dan juga pembunuh yang famous dengan gelaran ‘Rambo Bentong.’ Kekejaman Rambo Bentong betul-betul menjadi sejarah hitam penduduk di Bentong, Pahang dan akibatnya ramai juga yang trauma dan tinggal dalam keadaan takut akibat jenayah yang dilakukan. Revolutions per minute to radians per second

Aku kembali ke bilik ku dan tidur.<br /><br />Apabila aku bangun keesokkan paginya, isteri ku dan Tina sedang bersarapan. Perlahan aku masuk ke dapur dan Tina tersenyum, mengucapkan selamat pagi dan mengenyitkan mata kepada ku. Aku tahu rahsia kami berdua selamat.<br /><br />Satu petang Jumaat aku dapat panggilan dari Tina. then bila aku masuk darjah satu, i got pamphlet pasal taekwondo kat sekolah so bila aku balik aku tunjuk kat my mom. dia tanya kalau aku nk masuk. i guess i answered yes and on this one thursday evening we went to my school and my mom daftarkan aku. aku still ingat hari pertama, the training started with my sir, sir nik check kuku. hahaha i know it's irrelevant kan tp nk buat macam mana aku ...

for my hubby, hi sayang tengah buat apa la dia sekarang kan? hurmmm bosan laa tak contact, tertekan rase. harap sihat saje, sayang awk kat sini terlebih sihat tau, makan semua cukup pagi makan, tengah hari makan, petang turun volleyball (main tak seberapa pun) tak lalu nak makan, kepenatan masuk dm kejap minum air then terus masuk bilik mandi g surau, malam tu turun makan heee makan laksa then ... Sesuai dengan harganya yang rendah, bilik ini kira bolehlah untuk tidur semalam. Bilik ada 1 katil extra large dan 1 katil bujang yang sesuai untuk 4 orang dewasa. Cuma bau masakan dari restoran kat bawah tu pulak agak kuat betul.

Aug 26, 2020 · KUALA LUMPUR, 26 August 2020 - Malaysians and delicious food go hand in hand. Back by popular demand and in conjunction with the country’s 63rd National Day celebration, Shopee is rewarding Malaysians for this undeniable love affair with the return of the Jom Cari Makan campaign in a special Merdeka edition from now till 30 August, which falls within Shopee’s 9.9 Super Shopping Day period.

Name five of the rights guaranteed to all citizens in the bill of rights.
Jan 15, 2011 · Selamat lah aku yang segila2 gila ni masih tak de keberanian lagi nak cuba stuff like shisha,.. And aku sayang sangat2 kawan aku,, so aku harap korang stop lah bershisha after tahu tentang fact nih.. Banyak lagi cara lain nak release stress kan,. contohnye melalak di dalam bilik air, sepahkan bilik pastu kemas balik, or pergi bersukan..heeeeee

Is sugar solution a homogeneous or heterogeneous mixture
Satu Rakaman Pasangan Kekasih Meninggalkan Hotel Dan Pekerja Pembersih Terkejut Bila Masuk Bilik Mereka. JOM TENGOK ! Abang Tega Setelah Abang Membegel Kan Adek, Abang Pergi Begitu Saja. Apr 17, 2017 · Itulah sebabnya ada pemilik rumah yang sanggup labur untuk hias jalan masuk mereka, buat landskap mini depan rumah, dan sudah tentu, pintu pagar. Walaupun, kebanyakan rumah-rumah hari ini masih direka dalam gaya tradisional tetapi trend kini, ramai yang cenderung untuk pilih reka bentuk moden dalam seni bina rumah. Ok pasal rumsis pulak I rumsis rtt at 2-3 dalam rumah tu ada 8 orang je it suppose ada 10 but lagi 2 hilang tanpa info hakhak! dalam rumah ni ada 3 bilik ada bilik yang share 2 orang ada bilik share 4 orang and I bilik yang kena share 4 orang but dalam bilik tu ada 3 orang jep I, kak Eka and Kak Jihah.

Main jom sayang Main jom sayang Sayang Jom Masuk Bilik At Jom Coding Club, we make coding fun and easy! In today's rapidly evolving digital world, coding is one of the most important skills of 21st century your child can learn to prepare for the future. Jom Main Games. jom is a clone of nmake to support the execution of multiple independent ...
..sebelum masuk ke kelas, ramai guru menasihati Hisham supaya berhati-hati, takut-takut akan diapa-apakan oleh Roy.. ..Hisham hanya tersenyum sahaja bila guru-guru berkata sedemikian.. ..dengan senang hati Hisham berkata, "sesungguhnya Allah bersama saya."..
Sep 20, 2016 · “Sayang, kamu ada di dalam?” Tanpa menunggu jawapan dariku, dia menolak pintu bilik dan berdiri melihatku. Aku hanya merenung bayangnya yang kemudian datang menghampiri katilku sebelum melabuhkan punggungnya. Aku tidak memberi apa-apa respon dan terus membuat kerja rumahku. Aku dapat melihat dia memerhati sekeliling bilikku.
isterinya, 'jangan menangis sayang, nanti mak ayah dengar. mereka mungkin belum tidur lagi tuh'. Kebetulan bilik mertua hanya bersebelahan bilik pengantin. Isteri nya teresak esak mengerang kesakitan
Awak belajar rajin rajin taw.Jangan sia sia kan peluang yang awak dapat ni k sayang.Yang paling penting,awak balas jasa mak ayah awak dulu k.Buat yang terbaik untuk mereka ye sayang.Saya akan selalu support awak,sayang awak,dan cintakan awak.Saya mintak maaf kadang kadang perangai saya buat awak sakit hati.Saya mintak maaf ye awak.Jangan lupa saya bile duk kat sana nanti.Jangan main main ey ...
Oh 1 lagi, jalan keluar/masuk resort ni masa saya pergi berlubang teruk jugak. Malam masa kami nak keluar makan tu siap 1 jalan tutup sebab ada pokok tumbang. Nasib baik ada jalan lain. Sekitar resort ni pun banyak resort2 kecil/homestay yang lain.
Kepalanya dan bahunya bergerak ke kiri kanan.. Semakin kuat cipapnya mengemut (isap) semakin bertalu-talu aku menyorong batangku keluar masuk, semakin kuat jeritan dan raungan Miss Lim. Kalau Rita dengan nada Indianya, Miss Lim pula dengan nada Cina. Perasaan sayang mula timbul. Aku tak mahu melihat Miss Lim meraung dan menjerit terlalu lama.
Pelancaran Jom ke sekolah dan Saya Ikon Sekolah telah dilancarkan pada 6 Feb 2017 dengan jayanya . Dirasmikan oleh pegawai jemputan khas daripada Polis Diraja Malaysia Kajang . Alhamdulillah kerjasama yang sangat baik. Terima kasih PPD Kajang . Terima kasih juga kepada semua pentadbir , guru-guru dan murid-murid yang terlibat . Sayang semua ....
ni kat bilik no. 4 awang resort... sayang juga abang ashraf kat azim ya...
salam sayang dan salam terindah kukirimkan buat yang teristima dalam haty ku,buat awak yang amat teristimewa dalam hati saya,awak cukup istimewa buat diri saya,satu hari saya harap awak akan jady suami sayang ,,aminnn aminn u all sume nak tau macam mane perkenalan antara fara dengan dia,,
Blog ini menghidangkan cerita -cerita lawak,gambar-gambar lawak ,tips-tips kesihatan dan kecantikan .Tak ada kena mengena dengan yg hidup ataupun yang telah mati. Hehe &gt;.&lt; .Blog ini juga ada mengiklankan produk2 yang bermanfaat .Nak tahu? Jom selam blog ni . Renung2kan and selamat membaca .
Nov 15, 2013 · tatacara /prosedur pengemasan bilik bagi bilik occupied drity 1. periksa bilik berstatus od. 2. lihat di pintu hadapan jika ada gantung’ do not disturb” ( jangan masuk bilik tetamu tersebut ) 3. ketuk pintu sebanyak 3kali dan menyebut ‘housekeeping’. 4. jika tetamu ada, tanya tetamu sekiranya mahu membersih kan bilik atau tidak 5.
Sep 02, 2013 · Sampai kat rumah, aku tengok sunyi sepi. Aku tak bagi salam. Aku masuk dan perhatian aku tertumpu kepada sekujur tubuh yang terbaring pulas di atas katil mak aku. Aku tengok mak aku terlena tak sedar diri. Satu bilik bau dengan air mani. Kat atas lantai bersepah dengan kesan air mani. Alas katil dah bersepah tak tentu hala.
Oct 10, 2013 · 2. Klik di sini untuk resepi ais krim homemade 3. Buat sama macam buat karipap. Seusai siap, segera simpan di dalam freezer/peti sejuk beku dan biarkan beku. 4. Selepas beku, keluarkan satu persatu daripada freezer, celupkan ke dalam telur, dan sadur bahagian luar roti dengan serbuk roti.
Anonymous http://www.blogger.com/profile/13804863727037108769 [email protected] Blogger 34 1 25 tag:blogger.com,1999:blog-933330944972898456.post ...
Mar 08, 2013 · Tepat jam 7:30am bas pun sampai - tepat pada waktunya. Ehh lupa nak info, harga tiket bas ialah RM30 per pax (walk in customer) untuk perjalanan pergi dan balik. Kalau korang patron kat Tune Hotel masa booking bilik korang boleh request tiket bas siap2 harga RM 25 per pax je.
cerita aku pendek je, tapi tu lah paling nekmat pantat yg tak akan ku lupakan....ini bukan cerita rekaan....waktu kejadian usia 26 tahun telah berkahwin, aku berkerja di kuala lumpur. masa tu aku bercuti balik kampong mak tiri ku di alor star.mak tiri ku mempunyai anak perempuan usia 16 tahun, adik tiri aku lah jadi nya...adik tiri ku berketurunan siam, sebab mak tiri ku orang patanni sebelah ...
Aug 22, 2020 · Apabila kita berkongsi bilik tidur dengan anak-anak, ia sebenarnya boleh mengganggu kemesraan suami isteri. Bilik tidur adalah satu tempat yang paling sesuai untuk mengeratkan hubungan antara suami dan isterinya. Akhtar Syamir, penulis kekeluargaan, ada berkongsi tentang hal ini di laman Facebooknya.
Dec 20, 2020 · DI SAAT SAYA MEMASUKI BILIK ‘R4HSIA’ NAJIB . BANYAK kali juga saya bertemu Datuk Seri Najib, adakalanya sekadar chit chat dan bersarapan pagi di rumahnya di Pavillion, pekena mee goreng mamak bersama rakan-rakan di rumahnya di Langgak Duta, malah ke pejabatnya dekat Bukit Pantai, Bangsar. Namun salah satu perkara yang saya teringin nak masuk dan pergi adalah ‘bilik rhsia’ bekas Perdana ...

Jan 05, 2015 · kalo bilik air rumah flat aku nih.. ada 2 tandas.. 1 toilet and 1 bilik mandi.. so.. ciri2 diatas memang lari habis la.. kalo nak pecahkan dinding tuh.. kena pasang glass partition , memang la luas ckit tapi berebut plak bilik air,tambah2 kalo tetamu datang..
First time yuolls i pegi kem. Hahaha tido hutan lagii tauu. First time, masuk hutan, first time pegy kem, first time masak guna unggun api jehh, first time night walk, first time junggle trekking, first time tidoo dalam khemahh dan first timeeeee segala galanya. Hhahaha XD You knw what? Memang mencabar gilaa, masuk dalam hutan dengan beg yang ...
Sep 20, 2016 · “Sayang, kamu ada di dalam?” Tanpa menunggu jawapan dariku, dia menolak pintu bilik dan berdiri melihatku. Aku hanya merenung bayangnya yang kemudian datang menghampiri katilku sebelum melabuhkan punggungnya. Aku tidak memberi apa-apa respon dan terus membuat kerja rumahku. Aku dapat melihat dia memerhati sekeliling bilikku.
Bila saatnya nanti anak-anak masuk sekolah kembali, sebagian besar orang tua ingin membekali anaknya dengan bekal makanan dari rumah, sebagian ingin memberikan uang jajan supaya anaknya bisa jajan di sekolah, dan sebagian kecil ingin memberikan dua-duanya, yaitu bekal makanan dan uang jajan.
Apr 15, 2015 · kali ni suami upgrade bilik.. kali pertama pergi ambil bilik yang RM50+.. kali kedua ambil bilik yang RM70+.. saje.. bezanya.. yang RM50+ ade kerusi ukir.. yang RM70+ ade day bed.. selesa ada day bed la.. walaupon ufairah taknak tidur situ.. jadi tempat lepak kami.. kene pulak bilik kami ground floor.. memang syok habis.. tengok garden view.. kalau mate pandang jauh sikit nampak laut..
Perasaan masa nak masuk bilik bedah tu hanya Allah saja yang tahu. Yelah...kita tengah happy2 breakfast makan mee hailam tetiba doktor datang cakap kita nak masuk OT sekarang sbb baby heart rate makin tak cantik. Erkkk! Rasa longlai kaki. Macam-macam fikir. Yelah..perut nak kena belah kan...Masa tu pukul 8.30 a.m. terus cecepat call husband.
tanya aku. "mahu bu. mahu" jawab Tonny beriya iya. "jom kite masuk bilik mahu? ajak aku. "jom" jawab Tonny ringkas. Kami bingkas bangun. kami berjalan berpegangan tangan kebilik. Sampai kat bilik, saye menjatuhkan diri ke atas katil, "mari sini, sayang ibu" ajak saye manja. saye mengangkangkan kaki saye biar Tonny dpt melihat tubuh saye yg ...
Sebabnya mudah, harga hartanah di kawasan lembah Klang semakin tidak masuk akal. Untuk makluman semua harga pasaran apartment di taman Tropika berhampiran Stesyen Komuter UKM Bangi dengan size 750sf boleh mencecah RM100k. (untuk makluman harga hartanah tersebut pada tahun 2007 adalah hanya RM70k)